COOKIE & PRIVATLIVSPOLITIK

 

COOKIE POLITIK

Velkommen til Forbindingskassen.dk. Vi anvender cookies for at optimere brugeroplevelsen og for at give den bedst mulige service til vores brugere. Vi anbefaler, at du også læser vores privatlivspolitik.

Hvad er cookies?

Cookies er små stykker informationsenheder, som en hjemmeside kan gemme på din computers harddisk, smartphone eller andre elektroniske enheder med en hukommelse. Cookies indeholder oplysninger, som Forbindingskassen.dk kan bruge til at forbedre effektiviteten af kommunikationen mellem din webbrowser og dig. Cookies er standardteknologi på internettet og forekommer også på Forbindingskassen.dk. Selv om der er mange forskellige typer cookies, sporer hver enkelt type cookie brugeradfærd for at gøre din samlede oplevelse hurtigere, nemmere og mere effektiv. Cookies kan ikke skade din computer og indeholder ikke personlige eller private oplysninger.

Hvordan virker cookies?

På Forbindingskassen.dk bruger vi cookies, der agerer på forskellige måder. Cookies kan opdeles i førsteparts- og tredjeparts cookies, sessions og persistent cookies. Nedenfor er et overblik over hvordan cookies fungerer, og hvad de gør.

Session og Persistent Cookies:

Session Cookies eksisterer midlertidigt, mens du læser og navigerer på hjemmesiden. Når du har lukket siden, vil webbrowseren slette alle sessions cookies. En persistent cookie vil overgå din session på Forbindingskassen.dk. I denne forstand genopliver persistent cookies din adfærd. For eksempel gemmer en persistent cookie dine detaljer for at forhindre den besværlige opgave at genindtaste de samme oplysninger, hver gang du besøger os.

Førsteparts og tredjeparts cookies:

Førsteparts cookies sporer adfærd inden for rammerne af Forbindingskassen.dk. De hjælper os med at tilbyde dig forbedret funktionalitet og en jævnere brugeroplevelse. Tredjeparts cookies er angivet på hjemmesider uden for Forbindingskassen.dk. (For eksempel bruger Google Analytics tredjeparts cookies til at give os oplysninger om besøg på og fra Forbindingskassen.dk).

Nødvendige, statistiske og markedsførings cookies:

Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner som sidenavigation og adgang til at sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere korrekt uden disse cookies. Statistiske cookies hjælper hjemmesideejere med at forstå, hvordan besøgende interagerer med hjemmesiden ved at indsamle og rapportere information anonymt. Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af hjemmesider. Formålet er at vise annoncer, der er relevante og engagerer sig for den enkelte bruger og dermed mere værdifuld for udgivere og tredjepartsannoncer.   Ikke-klassificerede cookies er cookies, som vi er i færd med at klassificere sammen med udbydere af den individuelle cookie.

Sådan administreres cookies:

De fleste webbrowsere accepterer cookies. Du kan dog altid afvise cookies ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvis du bruger flere browsere, skal du huske at slette cookies i hver enkelt. For yderligere information om cookies og hvordan du deaktiverer, blokerer og sletter dem, se instruktionerne nedenfor. BEMÆRK! Hvis du gør dette, kan du miste nogle af hjemmesidens funktionalitet.

Hvordan undgår og sletter du cookies?

Du har altid mulighed for at fravælge cookies i din webbrowser, hvor du kan vælge, hvilke cookies, der skal tillades, blokeres eller slettes. Hvis du ønsker at fjerne de cookies, der findes på dit udstyr, kan du besøge supportsiden for pågældende browser. Du kan finde supportsiderne for de mest gængse browsere samt link til sletning af cookies hér:

Eller læs mere på http://minecookies.org/cookiehandtering   Hvilke cookies bruger vi?  

Nødvendige cookies (9)
Kilde Cookie Beskrivelse Udløb
forbindingskassen.dk _stripe_mid Denne cookie er nødvendig for at foretage kreditkorttransaktioner på hjemmesiden. Tjenesten leveres af Stripe.com, som tillader online-transaktioner uden at gemme nogen kreditkortoplysninger. 1 år
forbindingskassen.dk _stripe_sid Denne cookie er nødvendig for at foretage kreditkorttransaktioner på hjemmesiden. Tjenesten leveres af Stripe.com, som tillader online-transaktioner uden at gemme nogen kreditkortoplysninger. 1 dag
q.stripe.com https://q.stripe.com/ Denne cookie er nødvendig for at foretage kreditkorttransaktioner på hjemmesiden. Tjenesten leveres af Stripe.com, som tillader online-transaktioner uden at gemme nogen kreditkortoplysninger. Session
m.stripe.com m Afgrænser enheden, der bruges til at tilgå hjemmesiden. Dette gør det muligt at formatere hjemmesiden passende.  2 år
forbindingskassen.dk wc_cart_created Nødvendig for indkøbskurvsfunktionen på hjemmesiden. Session
forbindingskassen.dk wc_fragments_# Uklassificeret. Session
forbindingskassen.dk woocommerce_cart_hash Nødvendig for indkøbskurvsfunktionen på hjemmesiden for at huske de valgte produkter – Dette giver også hjemmesiden mulighed for at markedsføre relaterede produkter til den besøgende baseret på indkøbskurvens indhold. Session
forbindingskassen.dk woocommerce_items_in_cart Nødvendig for indkøbskurvsfunktionen på hjemmesiden for at huske de valgte produkter – Dette giver også hjemmesiden mulighed for at markedsføre relaterede produkter til den besøgende baseret på indkøbskurvens indhold. Session
forbindingskassen.dk wp_woocommerce_session_# Uklassificeret. 1 dag

 

Statistiske cookies (4)
Kilde Cookie Beskrivelse Udløb
forbindingskassen.dk _ga Registrerer et unikt ID, der bruges til at generere statistiske data om, hvordan den besøgende bruger hjemmesiden. 2 år
forbindingskassen.dk _gat Brugt af Google Analytics til at kontrollere anmodningsraten. 1 dag
forbindingskassen.dk _gid Registrerer et unikt ID, der bruges til at generere statistiske data om, hvordan den besøgende bruger hjemmesiden. 1 dag
google-analytics.com collect Bruges til at sende data til Google Analytics om den besøgendes enhed og opførsel. Sporer den besøgende på tværs af enheder og marketingkanaler. Session

 

Markedsførings cookies (11)
Kilde Cookie Beskrivelse Udløb
youtube.com GPS Registrerer et unikt ID på mobile enheder for at aktivere sporing baseret på geografisk GPS-placering. 1 dag
doubleclick.net IDE Brugt af Google DoubleClick til at registrere og rapportere hjemmesidebrugerens handlinger efter at have set eller klikket på en af ​​annoncørens annoncer med det formål at måle effektiviteten af ​​en annonce og at præsentere målrettede annoncer til brugeren. 1 år
doubleclick.net test_cookie Bruges til at tjekke, om brugerens browser understøtter cookies. 1 dag
youtube.com VISITOR_INFO1_LIVE Forsøger at estimere brugernes båndbredde på sider med integrerede YouTube-videoer. 179 dage
youtube.com YSC Registrerer et unikt ID til at føre statistik over, hvilke videoer fra YouTube brugeren har set. Session
youtube.com yt-remote-cast-installed Gemmer brugerens præferencer til videoafspiller ved hjælp af indlejret YouTube-video. Session
youtube.com yt-remote-connected-devices Gemmer brugerens præferencer til videoafspiller ved hjælp af indlejret YouTube-video. Vedholdende
youtube.com yt-remote-device-id Gemmer brugerens præferencer til videoafspiller ved hjælp af indlejret YouTube-video. Vedholdende
youtube.com yt-remote-fast-check-period Gemmer brugerens præferencer til videoafspiller ved hjælp af indlejret YouTube-video. Session
youtube.com yt-remote-session-app Gemmer brugerens præferencer til videoafspiller ved hjælp af indlejret YouTube-video. Session
youtube.com yt-remote-session-name Gemmer brugerens præferencer til videoafspiller ved hjælp af indlejret YouTube-video. Session

 

Ikke-identificerede cookies (1)
Kilde Cookie Beskrivelse Udløb
forbindingskassen.dk wc_cart_hash_62c5a4671e4a99b8560bf20bf4cda612-da Ikke-klassificeret. Persistent

  Sidst opdateret den 6. maj 2020  

 

PRIVATLIVSPOLITIK

KBT IVS

C.F. Møllers Alle 16, 9.tv
2300 København S
CVR.nr.: 38280120

(+45) 21 13 76 13
info@forbindingskassen.dk

 

Nedenstående betingelser og vilkår finder anvendelse på vores behandling af dine personoplysninger.

Når du besøger Forbindingskassen.dk og foretager køb på vores webshop, afgiver du en række personoplysninger til os, som vi behandler som dataansvarlig.

  1. Hvad bruger vi dine personoplysninger til, og på hvilket grundlag?
    1. Vi behandler personoplysninger om dig, når du foretager køb på vores webshop.

      Vi anvender GDPR artikel 6 (1) (b) som hjemmel for denne behandling, da det er nødvendigt af hensyn til opfyldelse af din ordre, eller af hensyn til gennemførelse af foranstaltninger, der træffes forud for indgåelse af din ordre.
    2. Vi behandler også de personoplysninger om dig, som du indtaster når du opretter dig som bruger på hjemmesiden, således at vi kan give dig et overblik over din ordrehistorik mv.

      Vi anvender interesseafvejningsreglen i GDPR artikel 6 (1) (f) som hjemmel for denne registrering, da vi har en legitim interesse i at behandle disse personoplysninger med henblik på at give dig adgang til et overblik over din ordrehistorik mv.
    3. Vi behandler også oplysninger om dit navn og din e-mailadresse, når vi sender dig vores nyhedsbrev, såfremt du har anmodet om at modtage dette.

      Disse personoplysninger behandler vi med det formål at personliggøre vores e-mails til dig, for at administrere vores e-mailservice samt for at sikre os, at du har givet samtykke til at modtage e-mails fra os.

      Vi anvender samtykkereglen i GDPR artikel 6 (1) (a) som hjemmel for denne registrering, samt interesseafvejningsreglen i GDPR artikel 6 (1) (f), da vi har en legitim interesse i at behandle disse personoplysninger med henblik på at administrere vores e-mailingliste.

      Husk, at du til enhver tid kan trække dit samtykke til denne behandling tilbage.
    4. Herudover kan vi anvende dine personoplysninger til at besvare dine henvendelser på din opfordring.

      Vi anvender GDPR artikel 6 (1) (f) som behandlingsgrundlag, da vi har en legitim interesse i at opbevare dine personoplysninger med henblik på at besvare dine henvendelser. 
  2. Videregiver vi dine personoplysninger til andre?
    1. Vi vil videregive dine personoplysninger i det omfang det er nødvendigt for at opfylde et af de ovenstående formål

      – til vores tekniske supportudbydere for at forvalte vores hjemmeside, i henhold til GDPR artikel 6 (1) (f), da vi har en legitim interesse i at have en funktionsdygtig hjemmeside samt

      – hvis det er påkrævet ifølge loven, en domstolsafgørelse eller andet retligt grundlag, i henhold til GDPR artikel 6 (1) (c), da vi således har en retlig forpligtelse til at opbevare og videregive disse personoplysninger.
    2. I forbindelse med modtagelse af betaling for dine køb på webshoppen, videregiver eller overlader vi visse personoplysninger til offentlige myndigheder, herunder SKAT, i forbindelse med dokumentation af retmæssig bogføring, i henhold til GDPR artikel 6 (1) (c), da vi således har en retlig forpligtelse til at videregive disse personoplysninger.
  3. Hvor længe gemmes dine personoplysninger?
    1. Vi gemmer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at opfylde et af de ovenstående formål, eller så lang tid som det er påkrævet i henhold til gældende lovgivning, hvorefter dine personoplysninger slettes.
    2. De personoplysninger, som vi har registreret om dig i forbindelse med modtagelse af betaling for dine køb på hjemmesiden, gemmer vi i op til fem år efter modtagelsen, med mindre det er nødvendigt, at personoplysningerne opbevares i længere tid.

      Opbevaringen sker med hjemmel i GDPR artikel 6 (1) (c), da denne behandling er nødvendig for at overholde vores forpligtelser efter bestemmelserne i bogføringslovens kapitel 5.
  4. Hvilke rettigheder har du efter databeskyttelseslovgivningen?
    1. Indsigt – du har ret til at få adgang til dine personoplysninger

      Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig, hvor de stammer fra, og hvordan vi anvender dem. Du kan også få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine personoplysninger, hvem der modtager personoplysninger om dig samt modtage en kopi af de personoplysninger vi behandler om dig.

      Denne rettighed kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, forretningshemmeligheder eller immaterielle rettigheder.
    2. Berigtigelse eller sletning – du har ret til at få unøjagtige personoplysninger rettet eller slettet

      Hvis du mener, at de personoplysninger som vi behandler om du er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. Du skal henvende dig til vi og oplyse, hvori unøjagtighederne består, og hvordan de kan rettes.

      I nogle tilfælde vil vi have en forpligtelse til at slette dine personoplysninger. Det gælder f.eks., hvis du trækker sit samtykke tilbage. Hvis du mener, at dine personoplysninger ikke længere er nødvendige i forhold til det formål som vi indhentede dem til, kan du bede om at få dem slettet. Du kan også kontakte vi, hvis du mener, at dine personoplysninger bliver behandlet i strid med lovgivningen eller andre retlige forpligtelser.
    3. Indsigelse – du har ret til at gøre indsigelse mod vis behandling af dine personoplysninger

      Du har ret til at gøre indsigelse mod vis behandling af dine personoplysninger. Hvis indsigelsen er berettiget, sørger vi for, at behandlingen af dine personoplysninger hører op i så vidt et omfang som muligt.
    4. Dataportabilitet – du har ret til at modtage dine personoplysninger

      Du har under visse omstændigheder ret til at modtage de personoplysninger om dig, som du har overgivet til vi. Du har også under visse omstændigheder ret til at få disse personoplysninger overført til en anden tjenesteudbyder. Disse personoplysninger vil blive overført i et almindeligt anvendt format.
    5. Samtykke – du har ret til at trække dit samtykke tilbage

      I det omfang vi baserer vores behandling af dine personoplysninger på dit samtykke, kan du til enhver tid trække dit samtykke til denne behandling tilbage og således stoppe den fremtidige behandling af disse personoplysninger.
    6. Kontakt os, hvis du vil gøre brug af dine rettigheder.
      Såfremt du vil gøre brug af dine rettigheder kan du kontakte os på info@forbindingskassen.dk.

      Herefter undersøger vi, om det er muligt at give dig medhold i din anmodning, og giver dig svar på herpå så hurtigt som muligt, og senest en måned efter modtagelsen af din anmodning.

      Såfremt vi ikke giver dig fuldt medhold i din indsigelse, har du ret til at indgive en klage til Datatilsynet ved at følge instruktionerne på Datatilsynets hjemmeside: https://www.datatilsynet.dk/borger/klage-til-datatilsynet/
  5. Kan vi ændre privatlivspolitikken?

    Vi kan foretage ændringer i denne politik og vil sikre at du underrettes herom.

 

Senest revideret den 28. april 2020.