FORBINDINGSKASSEN.DK SIDEN 2006

Vækstfonden har sammen med over 100 investorer støttet op om vores forretningside på crowdfundingplatformen Flexfunding A/S, som er et samarbejde med blandt andet SMV Erhvervslån, SMV Danmark og Vækstfonden, og som dermed muliggjorde finansieringen af første produktion.

https://smvdanmark.dk/seneste-nyt/nyheder/drift-og-økonomi/har-du-200-kr-eller-mere-så-vær-med-til-at-få-virusmasker-til-danmark

Om os

Forbindingskassen.dk har siden 2006 beskæftiget sig med sikkerhed og førstehjælp, herunder førstehjælpskurser, brandslukningskurser, førstehjælpskasser, hjertestartere og specialdesignet førstehjælpsudstyr. I efteråret 2010 foretog vi en rekonstruktion af firmaet og er i dag en del af KBT IVS. Vi har over 10 års erfaring i branchen, og har et omfattende netværk bestående af over 50 kompetente førstehjælpsinstruktører i hele landet.

I januar 2020 forudså vi at der var en stor risiko for at Covid-19 ville brede sig fra Kina til Danmark, og har brugt de første måneder på at indgå aftaler med en række producenter og leverandører af værnemidler, herunder FFP2 og FFP3 masker, operationsmundbind, engangshandsker, sikkerhedsbriller og infrarøde digitale termometre. Alle vores leverandører har været gennem en grundig due diligence, og vi kan således garantere at alle de produkter vi leverer opfylder gældende kvalitetskriterier på området.

Vores mål er at gøre en forskel, og levere værnemidler og håndsprit til personale i sundhedssektoren og til personale i firmaer, hvor det er vigtigt at være godt beskyttet for at kunne udføre sit arbejde. Vi er derfor leverandør til en række kommuner og et stort antal firmaer i Danmark, og har også flere kommuner og regioner i Sverige blandt vores kunder. WHO anbefaler at private personer ikke begynder at anskaffe sig masker, da der så vil være problemer med at kunne få værnemidler nok til sundhedspersonalet, og netop derfor har vi valgt udelukkende at sælge til firmaer og offentlige kunder, og tilbyder derfor ikke salg til privatpersoner.